Hogl ožujak 2018_centralni

Avene predstavio liniju proizvoda TriXera NUTRITION

Ocjena:

Autor: PR članak

Za dugotrajno nahranjenu, hidratiziranu, meku i elastičnu kožu

Osjećaj zatezanja, nelagode i gubitka elastičnosti kože nažalost su dobro poznati svim osobama sa suhom kožom. Hladnoća, vjetar i suhi zrak tijekom zimskih mjeseci, ali i neadekvatna sredstva za higijenu i njegu nepovoljno djeluju na gornji sloj kože.

Zbog manjka lipida i prevelikog isparavanja vode s njezine površine ona postaje suha, gruba i ispucala, sklona nastanku iritacija i ekcema. Zaštitna i obrambena uloga kožne barijere postaje narušena. Barijerna uloga je upravo i jedna od osnovnih i najvažnijih funkcija naše kože jer štiti naše tijelo od negativnih vanjskih čimbenika.
Suhoća kože je problem koji nadilazi godine, pa tako pogađa bake, djedove, roditelje i unuke. Kada je riječ o specifičnoj njezi kože svi članovi obitelji trebaju isto: učinkovitost, sigurnost i praktičnost uporabe te osjećaj ugode. U dermatološkim laboratorijima Avène svjesni su potreba suhe kože te su odgovorili izazovu na najbolji mogući način: linijom proizvoda TriXera NUTRITION koja je stvorena za njegu kože cijele obitelji.

Riječ je o liniji proizvoda prilagođenoj svačijim navikama, preferencijama i željama, ali sa samo jednom misijom: učiniti kožu dugotrajno nahranjenom, hidratiziranom, mekom i elastičnom.
Nova Avene linija sadrži:

TriXera NUTRITION Nutri-fluid Sredstvo za čišćenje (400 ml MPC 158,00 kn)
Pjenušavi gel koji se jednostavno nanosi i lako ispire te predstavlja svakodnevnu hranjivu higijenu suhe i vrlo suhe kože za sve članove obitelji starijih od tri godine. nJežno uklanja nečistoće s lica i tijela, štiti i obnavlja osjetljivu kožu.

TriXera NUTRITION Nutri-fluid Mlijeko i Balzam
(400 ml MPC 168,00 kn)
Nakon čišćenja kože TriXera NUTRITION Nutri-fluid Sredstvom za čišćenje drugi korak u TriXera njezi suhe i vrlo suhe kože je nanošenje TriXera NUTRITION Nutri-fluid Mlijeka teksture prilagođene suhoj, odnosno Nutri-fluid Balzama namijenjenog vrlo suhoj koži svih članova obitelji starijih od tri godine. Obnavljaju, hrane i umiruju kožu te svojim učinkovitim djelovanjem uvelike poboljšavaju kvalitetu života.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Etna Maar_proljeće 2018.

kolumne