Apsolutno savršeni bodi

Ocjena:

Autor: moda.hr

Olya Sookie unikatni bodi namijenjen je zvijezdi večeri

Svako ljeto nosi nova uzbuđenja, a imajući na umu sve ljetne festivale koji se odvijaju na našoj obali, dizajnerica Olja Luetić dizajnirala je kolekciju apsolutno savršenih unikatnih bodija za vlastiti brend Olya Sookie, bodija u kojoj će svaka žena biti zvijezda večeri.

Posebnost kolekcije je što je svaka kreacija unikatni ručni rad izrađen po mjeri klijentice, pa ne čudi da elegantno elegantno obuhvaća tijelo i prikazuje ga u najboljem svijetlu. Izrađeni od elastične vrpce koje su baza svih njenih kreacija, atraktivni bodiji postaju idealan komad za vruće ljetne dane i noći.
"U moru šarenila koji vlada tržištem ljeti, ponudila sam rješenje za sve dame koje vole zadržati svoju tamnu paletu boja i u najvrućim danima. Žele li se istaknuti na plesnom podiju ili jednostavno odmarati u hladu, u ovim bodijima neće proći nezapaženo", objašnjava dizajnerica.

Nova ljetna kolekcija brenda Olya Sookie je vani, spremna doprinijeti ludim ljetnim avanturama kojih ćemo se sjećati u hladnim zimskim danima! Više informacija potražite na OLYA SOOKIE DESIGN!


Foto: Albert Kazi
Modeli: Matea Mašić Urvan & Olya Sookie
Make up / Hair: Ela TomašAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian