Anovi raste, to nije moguće ignorirati!

Ocjena:

Autor: t.p.

Talentirana osječka dizajnerica sa splitskom adresom Ivona Glavaš nedavno se uspješno predstavila svojom novom kolekcijom vlastitog brenda Anovi na velikoj modnoj manifestaciji Zagreb Fashion Destination, a sad novom efektnom kampanjom za predstavlja kolekciju čije je zaštitno lice lijepa glumica Petra Kraljev.
Anovi djevojka je odrasla i sada zna što želi i ne libi se to pokazati kroz svoje modne kombinacije. Tako u ovoj kolekciji možemo primijetiti odmak od romantike, a krojevi haljina i odijela na elegantan način ističu ženstvenost i samouvjerenost.
Svaka kreacija je osmišljena do najmanjeg detalja od pomno biranih visokokvalitetnih materijala pamuka, vune, ručno rađene čipke. Prevladavaju tamnije nijanse od palete sive i smeđe, nezamjenjive crne boje, a kolekcija je razigrana šljokicama. Kao novost pojavljuju se vuneni kaputi volumeniziranih rukava, koje dizajnerica predstavlja kao svoje favorite jesensko/zimske kolekcije.
„Volim svoj posao prije svega jer kroz njega promišljam, stvaram, učim i tako rastem. Najljepše mi je što svoje ideje mogu prenijeti na kreacije koje će druge žene oživiti. A u atraktivnoj glumici Petri Kraljev prepoznala sam tu evoluciju djevojčice prema ženi i povjerila joj s punim povjerenjem ulogu Anovi djevojke koju je malo je reći idealno utjelovila.“ –komentira Ivona.
Oduševljenje suradnjom ne krije ni sama Petra: „Prvo bih se zahvalila Ivoni koja me pozvala da budem dio njene nove kampanje i što je vrlo samouvjereno od samog početka znala što hoće i vjerovala u našu suradnju. Uspjela je okupiti iznimno profesionalni tim s kojim je, bez dodatnih i usiljenih epiteta, napravila maestralan posao. Ideja i tema cijele kampanje me najviše privukla. I doista je takva cijela kolekcija, vrlo sofisticirana, elegantna i dovoljno koketna u svojoj nevulgarnosti."
Moj zadatak u svemu ovome je stoga bio poprilično jednostavan. Trenutak žene koji je Ivona htjela postići sam osjetila odmah čim sam odjenula prvu haljinu. Da žena može biti privlačna i seksi svakako prikazuju njeni modeli kako haljina, tako i odijela te kaputa bez pretjerane ogoljenosti i erotike. Ovo jest naša prva suradnja, ali se čvrsto nadam da nije i posljednja.“
Autor fotografija je Ivan Gudić, make-up osmislila je Jelena Franjkić, a za nekoliko različitih frizura tijekom snimanja zaslužna je Lucija Čule. Čitava kolekcija dostupna je u Anovi ateljeu u Splitu, conceptstore-u „Kate be Love“ u Metkoviću te putem internet stranica. 


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian