Anja Stehlik Design dostupan Online

Ocjena:

Autor: T.P.

Dizajnerica Anja Stehlik uvela je važnu novost za sve ljubiteljice njenog brenda i  odlučila objediniti svoje brendove koji su od sada dostupni za kupovinu online na platformi www.anjastehlik.com 
Tu se može pronaći i brend O'dijelo (brend personaliziranih muških i ženskih odijela), Bridal kolekcija za mladenke te Stehlik brend ženskih haljina. U skladu s novim potrebama, STEHLIK  je u koraku sa svjetskim prodajnim trendovima kreirala webshop te je postala dostupnija još široj publici u Hrvatskoj i diljem svijeta. Na webu je dostupna najnovija FREEDOM kolekcija inspirirana rasterećenjem od budućnosti i prošlosti, slavi pokret i fluidnost, spontanost, strast za novim avanturama.
Jedini dar koji možemo pokloniti sami sebi je osjećaj slobode. Sloboda izražavanja, emocija, gdje nema granica, samo horizonti. Upravo zato, kao kulisa odabrane su stijene, nebo i horizonti kao uvod u beskrajnost kreiranja. Slobodna pokreta u kolekciji omogućuje maksimalnu udobnost, jednostavni besprijekorni krojevi daju izvrsnu ženstvenu fluidnu estetiku. Jednostavne haljine ukrašene su ručno rađenim cvjetovima, simbolima rasta i ljepote.
Drapirane haljine obogaćene asimetričnim volanima čisti su izraz živahnosti duha. Prirodne nijanse od zelenih, Aquamarin, boje neba i mora, zemljanih tonova pozivaju na modnu osviještenost i naglasak se stavlja na bezvremenske komade.
Stehlik kolekcija ne robuje trendovima već slavi slow fashion pokret i unikatan eklektičan stil gdje se akcent stavlja na prirodne materijale od svile, pamuka, vegan kožnih aplikacija. „Želja mi je da moje kreacije nose dozu eklekticizma, ali i da očaravaju svojom finoćom, ženstvenošću, jednostavnošću te daju osjećaj rasta i slobode u stiliziranju“ Sve kreacije dostupne su na linku www.anjastehlik.com.
Photo: Sara Sijan
Hair: Artistic
Model: Maja Vujica


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian