Andy's za ljeto bez brige.

Ocjena:

Autor: L. Biondić

Kolekciju za proljeće/ljeto 2018. Andrea Anić Dokmanović predstavila je u Ljubljani

Čini se kako se Ljubljana Fashion Week svake sezone sve više i više nameće kao regionalni tjedan mode, a pozivu na predstavljanje kolekcije u glavnom gradu Slovenije sve češće se odazivaju i hrvatski dizajneri i brendovi. Među njima se, prvi puta, ovog proljeća predstavila i Andrea Anić Dokmanović sa svojim brendom Andy's.

Riječanka koja pažljivo gradi svoj brend unutar granica Hrvatske tako je po prvi put iskoračila izvan tih granica. Početnu ideju za kolekciju proljeće/ljeto 2018. dizajnerica je pronašla u ikoničnom komadu svakog ormara - bijeloj oversized košulji koja je za nju bila savršena asocijacija na bezbrižan ljetni dan, miris mora i lagani povjetarac u kosi.
Novom kolekcijom dizajnerica se naslanja na jesensku Paris Couture kolekciju, pa je i njezin naziv logičan nastavak - Summer in Paris. Ne pristajući na strogu podjelu ready-to-wear i couture kolekcija, Andrea u novoj kolekciji nudi i jedne i druge komade izrađene od tijelu ugodnih pamučnih i viskoznih tkanina privlačnih točkastih, prugastih i kariranih uzoraka.

Kroz kolekciju se provlače kontrastni detalji, poput dugmadi različitih boja, pojaseva i printa na košuljama. Kada dizajnira Andrea naglaska stavlja na udobnost, pa ne čudi što je svoju kolekciju odjeće upotpunila jednako udobnim Startasicama Borovo. Andy's ljeto je ženstveno, chic i bezbrižno i zove nas da u komadima iz nove kolekcije provedemo najljepše dane!


U nastavku pogledajte dio nove kolekcije Summer in Paris brenda Andy's!

Foto: promo


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian