Andrea Anić poručuje "You are your only limit"

Ocjena:

Autor: T.P.

Andrea Anić Profound Apprel brend je koji je nastao kao pobuna dosadnoj odjeći, za čijim kormilom već sezonama uspješno stoji riječka dizajnerica Andrea Anić.
Kako sama navodi kreacije koje stvara su specifične, posjeduju određenu moć, već su na prvi podgled drugačije, te nisu za svakog, kada ih nosiš osjećaš se drugačije, čine te samopouzdanom, pokazuju tvoju divlju stranu, pokazuju da je dobro biti drugačiji. Zaštitni znak brenda, Pegaz u skoku, označava hrabrost pomoću koje preskačemo sve životne prepreke, pa čak i one najteže, jer sve se može prebroditi ako smo hrabri i odlučni.
Nova kolekcija brenda Andrea Anić Profound Apprel nosi naziv "You are your only limit" koja poručuje kako granice sami sebi namećemo, sami sebe kočimo, najčešće u glavi i da zaista možemo sve što hoćemo, samo ako to jako želimo i ako smo uporni. Kolekcija je namijenjena i običnim ženama, vođena naslovnom devizom i osnovnom idejom dizajnerica je stala ispred objektiva i time pokazala kako modeli stoje na 'običnoj ženi'.
Kolekciju čine suknje od tila, efektne kratke jakne i niz sjajnih komada od trapera poput balonera i peplum hlača, širokih kariranih hlača te jakni i suknji s 'ispisanim' uzorkom. Zagarantirano mjesto hit komada kolekcije zauzima korzet pojas s malom torbicom koji dolazi u tri verzije: crnoj, mix i princ. Kreiran je s ciljem utezanja zbog nemogućnosti korištenja teretana i drugih prostora za trening i održavanje fizičke kondicije. Osim što ističe struk, jako je čvrst i time potiče na ravno držanje i sjedenje, dok se komocija lako regulira pomoću vezica što je posebno praktično kod većih unosa hrane, konkretnije kod prejedanja može ga se otpustiti.
Ravnopravno s korzetom dolazi i oversized košulja haljina koja će ljeti zasigurno postati najdraži komad kako starih tako i novih štovateljica brenda, mrežasta haljina i košulja super je rješenje za ljetne kombinacije.
Dizajnerica kolekcijom želi poručiti kako nas ni korona ne može spriječiti da živimo onako kako želimo, nosimo ono što želimo i da se osjećamo kako želimo. Mnogima se život preokrenuo, ali to ne znači da ne možemo izvući najbolje iz loše situacije i nastaviti po svome.
Kolekcija je dostupna na web shopu: https://andreaanic.com.hr/
Video je na Youtube-u: https://www.youtube.com/watch?v=paMyJwJ64r0

Fotografije i video potpisuje Pavle Kaplanec (Impala Studio)


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian