Ana Gruica zna što želi pod bor...

Ocjena:

Autor: t.p.

„Bubabu Božić u teatru“, naziv je nove modne kampanje dizajnerice Gorane Milaković, a u glavnoj ulozi modela našla se prekrasna splitska glumica Ana Gruica Uglešić.
Tražite li unikatne i neobične komade koji će vam osigurati pažnju i status modne zvijezde u bilo kojem društvu ili nadolazećem partiju.

Žudite za time da vam profili na društvenim mrežama podivljaju od 'foloviranja i rikvestanja', Bubabu ima rješenje. Nova kolekcija brenda Bubabu Design, odličan je spoj ženstvenosti i pozitivne „pomaknutosti“ koja vas ne može dovesti nigdje drugdje već samo pod svjetla reflektora.
Elegantna, potpuno drugačija, odvažna kolekcija koja na kilometre miriši na blagdane i dobru zabavu. Ovih praznika izgledajte moćno i samouvjereno, uz Bubabu Design to je pjesma.
Kampanja je snimana u splitskom Kazalištu Mladih, koje je rado otvorilo vrata ovakvoj kazališno – umjetničkoj priči. U glavnoj ulozi dominira prekrasna, temperamentna, splitska glumica Ana Gruica Uglešić. Uz njezinu pomoć i naglašenu karizmu talentirana i svestrana splitska dizajnerica Gorana Milaković, ujedinjenjem ženske snage i kreativnosti pokazuje nam put ka potpunoj modnoj slobodi.
Ovo nije samo još jedna u nizu kolekcija i kampanja, već priča o jednoj glumici ispričana kroz glamurozne kreacije za sve žene koje ne žele proći nezamijećeno. Boje koje prevladavaju su klasična i bezvremenska crna, blagdanska i uvijek ženstvena crvena, te srebrna za one odvažnije koje znaju što žele. Krzno i šljokice također su sastavni dio ove modne poslastice koju je fotografijama stvorio mladi perspektivni splitski fotograf Ivan Gudić.


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima.


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian