Vintage naočale hr. predznaka

Ocjena:

Autor: L.Biondić

Ekskluzivna kolekcija sunčanih naočala Ghetaldus vintage 2013. dostupna je do 28. travnja 2012. u Ghetaldus Pop Up Store-u na zagrebačkom Zrinjevcu. Kolekcija se sastoji od 10 osuvremenjenih modela nastalih prema originalnim modelima iz 1960-tih i 1980-tih godina s tek minimalnim intervencijama dizajnera Anamarije Brkić i Maura Massarotta.

Anamarija i Mauro odabrali su modele koji su bili aktualni šezdesetih i osamdesetih godina, a koji ove godine u svijetu kao i u Hrvatskoj doživljavaju svoj 'revival'. Plastični ili metalni modeli iz kolekcije ručno su izrađeni i ručno bojani u tvornici Ghetaldus koja ima više od 50 godina tradicije u izradi dioptrijskih i sunčanih naočala.

Ovakvim redizajnom svojih kultnih modela Ghetaldus svoje povijesno nasljeđe približava novim generacijama. Naočale iz najnovije kolekcije karakterizira iznimno prihvatljiva cijena u rasponu od  400 do 450 kuna, ovisno o modelu. Zanimljiva je i kampanja snimljena za Ghetaldus vintage naočale u kojoj su se kao zaštitna lica našli Nikolina Rak (TaliaModel/Colors) i Mario Perčić (Midikenn). 

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian