IN&OUT lista (26.3.12.)

Ocjena:

Autori: , Aida Poparić, L.Biondić

Siječanj, veljača, ožujak, travanj?! Imamo osjećaj kao da je doček Nove godine bio prekjučer, a evo nas već u posljednjem tjednu ožujka. Spremate li za idući vikend kakve prvoaprilske štoseve?

Pročitajte u nastavku aktualnosti i gafove prošlog tjedna!

IN

109203.jpg
1. TEO PERIĆ ZA MAK 

Sudeći po pljesku publike, ali i medijskim napisima, radi se o daleko najboljoj kolekciji Cro A Portera. 

Revija je otvorena s dva modela u tamnoplavoj boji na kojima je veliki srebrni mak što čini lijepu poveznicu s modnom kućom MAK. Pravu pret a porterovsku kolekciju nazvanu 'I feel blue' dizajner Teo Perić obojao je u sve nijanse plave, s dodatcima isprano žute i crne. Posebnu pažnju privukli su modeli geometrijskog uzorka, ali i reinterpretiranog uzorka hortenzija koji osvaja na prvu. 

Nestrpljivo iščekujemo ovu kolekciju u dućanima!
109204.jpg
2. CAP AFTERPARTY U KATRANU 

Nakon intenzivnog tjedna, ništa ne odmara bolje od dobrog provoda. 

Na Cro a porter afterpartyu u shock show industry & prostoru Katrana okupili su se manekenke, dizajneri, organizator... I napravili party za pamćenje! Opuštena i nepretenciozna atmosfera bila je sušta suprotnost onome što smo viđali u prvim redovima CAP-a. U prilog tome ide i činjenica kako je prostr Katrana sinonim za ugodno i opušteno druženje tijekom večernjeg izlaska. 

Ako ovoga puta niste uspjeli, pobrinite se da se nađete na idućem CAP afterpartyu. A prije toga, svakako navratite u Katrana na koji od redovnih tuluma.
109240.jpg
3. ČETVRTI ROĐENDAN 

Udruga SVE za NJU!, udruga žena oboljelih i liječenih od raka dojke, obilježila je četiri godine postojanja. 

Tom je prigodom osnovana i nagrada VAMA u spomen na osnivačicu udruge gđu. Vesnu Andrijević - Matovac. Nagrada je ove godien dodijeljena po prvi put i to posthumno gđici. Vidi Borš. Osim toga najavljeno je i otvaranje Centra za psihološku pomoć ženama oboljelima od raka u Osijeku sredinom travnja, te je predstavljena nova knjižica za žene oboljele od raka i njihove obitelji. 

Udruga nastavlja sa svojim projektima, a mi im ju tome želimo puno uspjeha!

OUT

109241.jpg
1. PRERANO I PREINTENZIVNO KVARCANJE 

Potaknuti određenim personama na ovosezonskom Cro a porteru, nismo mogli ne spomenuti kako je očigledno novi proljetni trend biti iskvarcan van granica pameti. 

Iako je u trendu blijeda put, mnogi i dalje vole fini preplanuli ten. I mi smo među njima! No važno je da preplanuli ten izgleda zdravo i prirodno, a to teško možete postići tek 5 dana nakon što je službeno završila zima. Jedino opravdanje za takav izgled je nedavni povratak s Karipskog otočja. 

Niste među šačicom onih koja je zimu provela na sunčanim plažama? Zaboravite ne kvarcanje!
109243.jpg
2. BEZ DONJEG RUBLJA 

Moda je čudan biznis i trend je danas ama baš sve, no čak i u modi neke granice postoje. 

Divne kombinacije, decentne haljine, sofisticiranost i elegancija i onda - nema grudnjaka. Čitava kombinacija postaje jeftina i 'seljačka', a o kulturi i bontonu ne treba niti govoriti. Kada postoji bešavno donje rublje koje se ne vidi ni ispod najužih haljina, zaista nema potrebe da publici nudite svoje bradavice. 

I ne, nećete biti ništa manje seksi. Samo ćete biti mnogo senzualniji!
109242.jpg
3. BRINUTI O NEBITNIM STVARIMA 

Čini nam se kako se sve češće opterećujemo i zamaramo prilično nebitnim stvarima. 

Tko će i što reći o nama? Što zapravo misli i trača li nas iza leđa? Razmišljati o takvim stvarima gubljenje je vremena i energije, a ništa nećete promijeniti razmišljanjem o takvim glupostima. Osim toga, dokazano je kako pretjerani stres može dovesti do raznoraznih bolesti. Predlažemo da svoj energiju radije usmjerite prema tome da nešto stvorite, budete produktivni i da se dobro osjećate. 

I keep calm...

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian