7 ležernih modernih frizura

Ocjena:

Autor: moda.hr

Hit mladenačke frizure iz Studia Marcela za finalistice Miss Hrvatske

Opuštenost i ležernost u kosi sve je veći trend u svijetu pa iako stilisti rade frizuru u prosjeku i do devedeset minuta, konačan rezultat je frizura koja izgleda kao da ste je radili kod kuće u svega nekoliko minuta.

Upravo ta jednostavnost primjerena je i finalisticama ovogodišnjeg izbora Miss Hrvatske. Djevojke koje se prijavljuju na izbore vrlo su mlade pa nikakve teške i ozbiljne frizure ne dolaze u obzir.
"Jednostavan make-up uz zdravu, sjajnu i lagano oblikovanu kosu primjeren je za mlade djevojke. Uz njihovu osobnost najviše gledamo kako se osjećaju u svojoj koži i način na koji ostave dojam pred publikom i žirijem", ističe Jadranka Pezo, direktorica lanca frizerskih salona Studio Marcela.

"Lagani valovi praktični su za svaku prigodu te su super varijanta za dnevni look, ali i za večernje izlaske. Visoko podignuti rep ili rep sa strane izvrsni su hairstyle za tople ljetne večeri, a ravna kosa omiljena je među mladim fashionisticama", naglašava Pezo koja je odabrala za finalistice neke od mladenačkih trend frizura koje donosimo u fotogaleriji.

Foto: Boris Mataković


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian