Izabrani Miss i Mister Hrvatske 2010.

Ocjena:

Autor: L.Biondić

foto galerija

Miss Hrvatske 2010. je Katarina Banić, Mister Hrvatske 2010. je Radovan Stošić!

74810
Sinoć je u toplicama Sv. Martin održan izbor za Miss i Mistera Hrvatske. Miss Hrvatske za 2010. godinu postala je Katarina Banić (20) iz Trilja, dok je Mister Hrvatske 2010. Radovan Stošić (22) iz Zagreba. Osim titulom Miss Hrvatske, Katarina se okitila i titulom Miss simpatičnosti, dok se Radovan osim titulom Mistera Hrvatske okitio i titulom Mistera fotogeničnosti. Katarina Banić studentica je konstrukcijskog strojarstva u Splitu, a kao svaka prava 'missica' i humanitarno je vrlo aktivna, pa je volonterka UNICEF-a i Udruge maloljetnih dragovoljaca Splitsko-dalmatinske županije, te dobrovoljna darivateljica krvi. Radovan Stošić student je zagrebačkog Kineziološkog fakulteta, a želja mu je jednog dana imati vlastiti fitness centar. Titulom prve pratiteljice okitlia se 20-godišnja Zagrepčanka Anastazija Đurić, dok je drugom pratiljom proglašena srednjoškolka iz Rijeke Ivana Ljutić (17). U muškoj konkurenciji prvo mjesto do pobjednika, odnosno titulu prvog pratitelja ponio je 20-godišnji student Visoke politehničke škole Nikola Kamenarić, dok je drugi pratitelj postao Bračanin Stiven Razmilić (20). Miss fotogeničnosti postala je Bračanka Meri Benčić (21), a Mister simpatičnosti 28-godišnji Alen Kožar iz Bregane.
74811
Sam dvosatni izbor imali ste priliku pogledati na nacionalnoj dalekovidnici, a nažalost već tradicionalno nije ponudio ništa novoga ili zanimljivoga. Red pjesme, red izlazaka kandidata garantiralo je dosadu koju nije mogla ublažiti niti fantastična Daniela Trbović svojim britkim komentarima, a kamoli njezin kolega Mirko Fodor koji je sinoć poželio bar na jedno večer postati Silvije Degen. A to mu i uspjelo zahvaljujući nevjerojatnom 'outfitu'. Srećom, Daniela je izgledala daleko bolje - prvo u plavom kombinezonu modnog dvojica ELFS, a zatim u vatreno crvenoj haljini koja je uz Danielinu svijetlu put i tamnu kosu bila pun pogodak. Kao suvoditeljica kojoj je zadatak valjda bio predstaviti članove žirija (nismo zapravo sigurni koji joj je zadatak bio!?) pojavila se lijepa Josipa Kusić u rozoj ELFS haljini s efektnom mašnom. S obzirom da joj je to bio prvi (su)voditeljski angažman za koji je, sigurni smo, imala veliku tremu, Josipu ćemo ovoga puta poštedjeti svakog komentara, no s obzirom da je na kraju poručila "I'll be back!", već sljedeći puta očekujemo daleko više sigurnosti i smislenosti postavljenih pitanja, te daleko manje lapsusa. Za zabavni (!?) dio večeri pobrinuli su se Maja Šuput, Žiga i bandisti, Colonia, Slavonija band, te nezaobilazni Jacques Houdek. Seksi Maja svojim stylingom nije niti oduševila niti podbacila. Više su oči boljele od koreografije, nego od prilično korektnog Majinog izdanja. No, tko voli jeftino, bio je zadovoljan.
74812
Pravo razočarenje priredila nam je gotovo uvijek besprijekorna Indira Vladić-Mujkić iz Colonie. U mrežastom crnom uskom kombinezonu bilo ju je gotovo neugodno gledati. Takva čipkasti kombinezoni u nekom drugom svijetu ipak su rezervirani za bračne (ili neke druge) ložnice. Da je istu priču izvela u lateksu, bila bi daleko više seksi, provokativna i stilski zanimljivija. Žigu i bandiste, te Slavoniu band besmisleno je i kometirati, a Jacques s obzirom na svoje kapacitete i ne može mnogo eksperimentirati. Na kraju, valja se osvrnuti i na styling samih kandidata. Osim već tradicionalnih izaza u kupaćim kostimima i večernjim toaletama, kandidati su se sinoć pistom prošetali i potpuno nepovezano i besmisleno u dresovima hrvatske nogometna reprezentacije i prve hrvatske nogometne lige (!?), te u kreacijama s potpisom domaćeg dizajnerskog dvojica ELFS i cipelama Peko koje potpisuje isti dizajnerski dvojac. Iz čitave priče možemo pozdraviti jedino ovu posljednju suradnju s ELFSima koji su bili vrlo dobar odabir za ovakvo događanje, tim više što su upravo mladići i djevojke ovih godina njihova ciljana skupina.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian