Mephisto proljeće 2018._centralni

Top 5 lakova za nokte ovog proljeća

Ocjena:

Autor: L.B.

Lak je ukras i zaštita noktiju

Sve toplije vrijeme donosi i sve manje odjeće i laganiju obuću. Zapravo, nadamo se kako ćemo uskoro uskočiti u otvorene sandale, japanke, natikače... I nećemo više brinuti samo o besprijekorno nalakiranim noktima na rukama, već i o noktima na nogama. Lak za nokte je ukras, ali i zaštita za nokte. Uz ovaj elegantni završni dodir, svaka žena otkrit će svoje raspoloženje u datom trenutku. Stoga vam donosimo top 5 proljetnih nijansi lakova za nokte. Odaberite onaj koji se vama najviše sviđa!
53371
Dior Vernis Točka na i svakog make up-a zasigurno će biti Dior Vernis lak za nokte. Osim što noktima daje besprijekoran sjaj, Dior Vernis zahvaljujući svojim sastojcima i njeguje vaše nokte. Redovitom upotrebom Dior Vernis-a vratit ćete vitalnost noktima, ojačati ih i potaknuti njihov brži rast, istovremeno spječavajući lomljenje i listanje noktiju. Paleta boja inspirirana bogatstvom začina, poziv je na kromatski nevjerojatno putovanje. Intenzivna boja kombinirana s nevjerojatnim sjajem stvorit će potpuno savršenstvo. Sve do vrhova vaših noktiju!
53373
Nivea Colour Mini Colour Mini prvi je Nivein minijaturni lak za nokte koji je toliko malen da stane i u najmanju torbicu. S ovim lakovima za nokte ne morate se bojati da će vam se lak oguliti, jer ga uvijek možete nositi sa sobom i popraviti nevaljani dio! Colour Mini lakovi za nokte sadrže jedinstvenu formulu, obogaćenu specijalnim zaštitnim slojevima kako bi osigurali da boja dobije dugotrajan, snažan i fleksibilan završni dojam. Pigmenti i biseri odgovorni su za fantastičnu boju i svjetlucavu teksturu, dok vitamin B5 kompleks skrbi za nokte i drži ih u dobrom stanju, snažne i glatke. UV filter štiti lak za nokte od pada kvalitete zbog utjecaja UV zračenja, te štiti boju od izbljeđivanja ili gubitka.
53376
Le Vernis Chanel Intentivne boje i visok sjaj odlika su Chanelova Le Vernis laka za nokte. Osim što ih čini ljepšima ovaj lak brzo se suši i dugo traje, a i pravi je proizvod za njegu noktiju. Zahvaljujući svojoj originalnoj formuli s bioceramidima Le Vernis čini nokte čvršćima, a precizna koncentracija svih sastojaka stvara izuzetno otporan i sjajan film na noktima. Chanelov Le Vernis ne sadrži toulen i dermatološki je ispitan, a zahvaljujući svom ergonomskom vrhu, lako se nanosi. Preporučujemo upravo nijansu 'blue satin' (plavi saten) s naše fotografije!
53372
L'Oréal Resist & Shine Titanium L'Oréal Paris predstavio je svoju novu kolekciju lakova za nokte Resist & Shine Titanium u kojoj se nalaze 22 nijanse intenzivnih, dugo postojanih boja, koje jamče visoki sjaj. Formula s kompleksom na bazi silikona obogaćena je elastičnim omekšivačem i titanom. Posebno valja naglasiti kako su Resist & Shine Titanium lakovi za nokte obogaćeni Ceramidom R, koji obnavlja, štiti i izglađuje plohe noktiju, te ne sadrže formaledehid i toluol. Zlatni čep koji se skida prije nanošenja laka omogućava lakše držanje aplikatora, gumeni držač kista ne klizi i omogućava precizno i jednostavno nanošenje.
53377
YSL La Laque Na posljednjem mjestu naših top 5 lakova ovog proljeća nalazi se klasični crveni lak s potpisom YSL. Izdužena bočica nove generacije YSL lakova za nokte kombinira eleganciju s praktičnošću. YSL La Laque dostupan je u širokoj paleti boja, od najtamnijih do potpuno svijetlih i sjajnih nijansi. La Laque se brzo suši, dugo traje i njegova je boja postojana. Osim visokog sjaja, zahvaljujući YSL laku za nokte, nokti će biti vrlo dobro zaštićeni.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne