4 TOP frizure za zimu 2014/15.

Ocjena:

Autor: L.B.

Svi smo uvijek u potrazi za idealnom frizurom, njegovanom i trendi kosom. Kako ne bismo potrošili previše dragocjenog vremena u toj potrazi, stručnjaci iz frizerskog studia Evelin predlažu vam nekoliko frizura idealnih za sve prilike.

"Obožavam miksati i kreirati nove lookove, a kombiniranjem novih proizvoda u frizerskom studiju Evelin dobivamo nove teksture kose i stvaramo 'wow' efekt"
, izjavila je Evelin Benković, vlasnica frizerskog studija Evelin i istinska vizionarka koja predosjeća trendove kada su frizure u pitanju, te dodala: "Moja je preporuka ženama da režu dugu kosu i transformiraju se, jer će na taj način sebe početi gledati drugačije. Svdjet će ime se nova forma i osjećat će se dobro, što je kod žena vrlo važno, jer smo izrazito emotivna bića."

Oni vještih ruku mogu rekreirati i frizure kod kuće koristeći proizvode iz linije Tecni.art koja omogućava stvaranje različitih efekata na vašoj kosi. Od modnih pisti i crvenih tepiha pa sve do uličnih stilova, savršeno isfenirana kosa nikad ne izlazi iz mode. Bogati volumen, zaglađena kosa ili mekane kovrče, svi bismo htjeli frizuru kakvu postiže frizer u svom salonu.


VOLUMBOB
Ove sezone hit je lob (long bob) koji pristaje gotovo svima. Kosa je dužine do ispod brade, no ne dotiče ramena. U kombinaciji sa šiškama koje su lagano teksturizirane šišanjem  čime je dobijen volumen, ne može se pogriješiti. Uostalom, šiške jesu ultra trend za nadolazeću godinu.

Za postizanje ovog "look"-a potrebna je kombinacija Tecni.art proizvoda - Volume Lift pjena za volumen na korijen kose, te Tecni.art Pli sprej za zaštitu od topline čitavom dužinom kose. Kosa je stilizirana u mekane valove, lagano prelomljena i volumizirana Tecni.art Dust puderom, te učvršćena lakom za kosu.

LONG STREET FASHION HAIR
Ako je vaša kosa duga, potrebno joj je pružiti odgovarajuću njegu kako bi bila zdrava, te je dodatno oblikovati styling proizvodima. Duga plava kosa postala je zanimljiva i seksi zahvaljujući mekanim šiškama koje joj daju mističnost i asimetriju.

Za ovu frizuru korištena je kobinacija Tecni.art proizvoda, Pli za zaštitu od topline na korijenu i duž čitave kose, te Tecni.art Glue gel za učvršćivanje i Liss Control+ serum za intenzivnu kontrolu i zaglađivanje kao sredstva postizanja divljeg wet looka slojevite plave kose.


PUNKY PONYTAIL
Izuzetno atraktivna frizura je voluminozni rep s fotografije. Za njega je, naravno, ključan volumen koji možete postići pomoću Volume Lift pjene koja se aplicira na cijelu dužinu kose, te Tecni.art Dust puder na tjemenu za dodatan volumen kose. Kosa je učvršćena gumicama, a volumen dodatno naglašen s još Tecni.artDust pudera.

GLAM WET LOOK
Duga kosa s "wet" efektom sigurno neće proći nezamijećeno. Kosa teksturirana na dva načina izuzetno je trendi u svijetu! Za ovakav senzacionalan look kosa je natopljena pomoću kista Tecni.art Glue gelom i Liss Control+ serumom, pa je pomoću češlja kreiran prekrasan val uz lice.

Na čitavoj duljini kose korišten je Tecni.art Pli sharper za krupne valove. Zahvaljujući Tecni.art Sleek&Swing krema za 72 sata drastične zaglađenosti s prirodnim pokretom kosa je glamurozna i sjajna.


Foto: Goran Matijašec


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian