3p – torbe koje nas čuvaju i vesele

Ocjena:

Autor: T.P.

Jeste li danas učinili dobro djelo zbog koje će vaša planeta sutra biti bolje mjesto za život? Malim koracima možete učiniti veliku promjenu, a jedna od njih je i odbacivanje jednokratne plastike.
Vođena tom mišlju, Kristina Deranja je odlučila pokrenuti brend torbi 3p. Kristinine torbe i vrećice nose dvostruku poruku, onu ekološku i onu personaliziranu kupcu.  Naravno, humoristični natpisi su uvijek dobrodošli! 3p torbe su vaš dnevni suputnik, u njima možete nositi zdravi snack, knjige, laptop, kućne potrepštine ili zdrave domaće namirnice netom nabavljene na lokalnoj tržnici. Osim funkcionalnosti i estetike, u fundamentu brenda 3p je naglašena ekološka održivost.
Čvrsti i izdržljivi stopostotni pamuk je odgovor na potrebu za održivošću i osnovama ekološki usmjerenog života. Ovo nisu torbe ni vrećice koje ćete kupiti, oprati u perilici rublja nekoliko puta i potom ih razočarani baciti. Cilj je imati jednu (ili nekoliko) kvalitetnih 3p-ica koje ćete nositi sezonama, pa i godinama. Bitno je da malim koracima osvijestimo devizu 3R – reduce, reuse, recycle. Zašto to ne bi bila torba? Jer #vrećicajesrećica!
Otkud naziv brenda 3p? Naziv 3p je vrlo jednostavan i čine ga ponediljak, promaja i pegula kao tri smrtne kazne hrvatskog čovjeka. Koliko god se činili dislocirani, a opet sjajni primjeri unutar lingvističke antropologije pojmovi su koji su zaživjeli kao dio neformalnog govora. Kada Dalmatinac kaže “pomalo”, to je višeznačni univerzalno prihvaćen hrvatski termin.
Opasnosti učinka promaje i težinu ponediljak na ovim prostorima nema potrebe posebno objašnjavati, dok je pegula, nesreća ili “bad luck”, upravo ono što želite izbjeći u životu, ali je ironičan i zabavan natpis na torbi. Bolje imati “pegulu” na torbi nego u životu! Quoteovi se izrađuju u 5 različitih fontova, kao i citati, dok se s kupcima dogovara oko zamišljene grafike ili kombinacije grafike i teksta.
Cijene ovih neodoljivih torbi su prilagođene i više nego prihvatljive svima, a za više informacija o brendu personalizaciji i ostalim pitanjima posjetite Instagram profil brenda  @3pstore_croatia


Podijelite članak s prijateljima i podržite hrvatski modni dizajn.

Kupnjom domaćih proizvoda svojoj djeci omogućavamo ostanak u Lijepoj našoj #kupujmohrvatskoKomentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian