3/33 nijanse crne za hladnu sezonu

Ocjena:

Autor: moda.hr

Saša Maksimiljanović predstavlja modele osmišljene iz 33 ideje, 33 crteža i 33 nijanse crne, idealne za hladnu sezonu

Nova kolekcija brenda MAKS zagrebačke dizajnerice Saše Maksimiljanović od danas je u prodaji u concept store-u Hysteria u Teslinoj ulici. Radi se o kolekciji za aktualnu sezonu jesen-zima 2017/2018, idealnoj za ovo jesensko vrijeme. Nova kolekcija osmišljena je iz 33 ideje, 33 crteža i 33 nijanse crne i predstavlja Sašino avangardno viđenje mode za nadolazeće hladne dane.

Kolekcija naziva 3/33 premijerno je prikazana prošle sezone na CUBE showroomu u Parizu gdje je dobila izvrsne kritike. 33 ideje, 33 crteža i 33 nijanse crne, iz kojih je osmišljena kolekcija, imaju 3 zajedničke smjernice koje se najviše ističu u ovoj kolekciji: priča boja, funkcionalnost dizajna i dosljednost - budi svoja.
Svaka od tih smjernica zastupljena je u svakom detalju i komadu odjeće nove MAKS kolekcije. Kolekcija je predstavljena vrlo mističnim i hladnim fotografijama koje potpisuje Zvonimir Ferina.

"I ovoga puta napravili smo fotografije koje naglasak stavljaju isključivo na odjeću, a ne na samu osobu. Iz tog razloga dosta su mistične i hladne, ali kao takve baš odgovaraju i godišnjem dobu kojem su namijenjene. Ovo nije klasična kampanja već image fotografije koje su više u formi look booka, kako bi se modeli mogli što bolje vidjeti. Fotografije prikazuju samo dio bogate kolekcije koja sadrži multidimenzionalne kapute, majice, hlače, haljine, košulje, tunike te bi.bi nakit", objasnila je Saša Maksimiljanović.
Nova MAKS kolekcija sadrži modele koje kombiniranjem daju modnu igru slojevitosti te donose vrhunski odnos spojivog s nespojivim, prozirnog s neprozirnim, mekanog s krutim, asimetričnog nesklada i modnog sklada. U kolekciji prevladavaju prirodni materijali - pamuk, vuna, mako, te keper i flis.


Image fotografije nove kolekcije pogledajte u nastavku!


Foto: Zvonimir FerinaAko vam se svidio članak, molimo vas da ga podijelite!


Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian