3, 2, 1... Fuliranje!

Ocjena:

Autor: moda.hr

Tomićeva ulica i ove će godine uoči i za vrijeme blagdana biti nezaobilazno mjesto za sve željne dobre hrane, vrhunske zabave i pozitivne atmosfere. Treću godinu zaredom u zagrebačkoj Tomićevoj ulici od 26. studenoga 2014. do  1. siječnja 2015. održat će se Fuliranje koje obavezno posjećuju svi željni drugačijeg doživljaja zagrebačkog Adventa.

Kao i ranijih godina na ovogodišnjem će se Fuliranju svojom ponudom i repertoarom predstaviti brojni zanimljivi izlagači, ugostitelji i izvođači, njih čak 18. Uz uspješne sudionike koji su već bili prisutni na Fuliranju, veseli nas što će se ove godine na Fuliranju po prvi put predstaviti bi.bi, MAKS studio i Habiter chic (četvrta kućica s desna ;)).
Pogledajte gdje se tko smjestio na Fuliranju!


Yammat FM, nova zagrebačka radijska postaja, obogatit će glazbeni dio programa ekskluzivnim emitiranjem samo u Tomićevoj ulici (radnim danom od 16h do 19h, te vikendom od 12h do 16h), a zaštitni znak i ovogodišnjeg Fuliranja ostaju dobra hrana i zanimljivi barovi - Rougemarin, La Štruk i komiška Fabrika Luke Nižetića samo su dio ponude.

Nakon ića, pića i shoppinga, valja se i ovjekovječiti na fotografiji za što će se pobrinuti Photoboutique, gdje će se posjetitelji fotografirati uz zanimljive pozadine i vizuale. U skladu s dobrim manirama gospodina Fulira, jednog od likova kultne komedije "Tko pjeva, zlo ne misli", ovogodišnje Fuliranje za posjetitelje je pripremilo i posebna pravila lijepog ponašanja "da bi vu vulici sve bilo kak se šika".
Posebna pravila lijepog ponašanja!


Fuliranje
će svoja 'vrata' otvoriti u srijedu 26. studenoga tzv. tihim otvaranjem, dok će se službeno otvaranje upriličiti u subotu 29. studenoga točno u podne. Subotnja zagrebačka špica seli se u Tomićevu, uz zvuk gričkog topa otvara se šampanjac i kreće zabava!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian