Mephisto proljeće 2018._centralni

20 dizajnerskih imena, 40 neodoljivih kombinacija

Ocjena:

Autor: moda.hr

Svake sezone portal moda.hr jedini u Hrvatskoj donosi opsežan lookbook hrvatskih modnih dizajnera s odabranim kreacijama etabliranih modnih imena kao i kreacijama dizajnera koji se kroz ovaj projekt po prvi put predstavljaju domaćoj javnosti. U sezoni proljeće/ljeto 2013. više ih je nego ikad! Čak dvadest dizajnera odabralo je po dvije kreacije iz svojih aktualnih kolekcija i kroz njih predstavilo svoj pomno stvaran i strpljivo građen modni senzibilitet koji sasvim sigurno neće ostati neprepoznat od vjernih, ali i nekih novih, klijenata.

I ovoga puta svoje su mjesto među najboljima potvrdila svima dobro poznata i voljena modna imena i brandovi - Teo Perić za modnu kuću MAK, Saša Maksimiljanović za MAKS Studio, Andrijana Subotić Pjajčik za Etna Maar, Nataša Jeletić za Nataša Jeletić Studio, Krešimir Stolnik za Modu STOLNIK, Jasmina Arnautović i Maja Virgej Novak za JET LAG, te Katarina Džale za Kate Almighty.

Izuzetno je zadovoljstvo i sezonama predstavljati dizajnere koji su svoju poziciju na hrvatskoj modnoj sceni stvorili kroz ovaj i slične projekte poput Diane Viljevac za Diana Viljevac Design, Ivane Bačelić Sajko za Di Dizajn, Daniele Martinović za Daniela M. Design, Rozalije Matov Banovac. Po prvi puta u lookbooku hrvatskih modnih dizajnera predstavli su se i Iva Karačić, Sandra Haddad, Ivančica Hrustić, Maja Hrastinski, Ivana Cvrlje, Zjena Glamočanin, CAROL modni studio, te brandovi MABO Fashion i Astal Lotre.
Posebnost dizajnerskog lookbooka portala moda.hr za sezonu proljeće/ljeto 2013. je i u tome što je na njemu po prvi puta surađivao fotografski dvojac Balić & Čižmešija. Fotografi Jelena Balić i Goran Čižmešija na hrvatskoj su modnoj sceni odavno prepoznati svatko po svom individualnom radu, te su se već prije etablirali kao vrhunski profesionalci, a sada su se za potrebe portala moda.hr udružili i tako predstavili sasvim novu fotografsku snagu na sceni pred kojom je blistava budućnost.

Prenijeti ideju dizajnera i viziju stilistice Ane Nikačević ne bi bilo moguće bez interesantnih i transformacijama sklonih zaštitnih lica – Sara Maria K. (Midikenn), te Ana B. i Mirna B. (Talia Model) te su uloge odradile s velikim entuzijazmom. I ovoga puta kreativnoj ekipi pridružili su se najbolji u svom području i dugogodišnji suradnici portala moda.hr, vizažistica Žana Kožul i frizer Ivica Palinić kojima su asistirali Ivana Mlikota i Ivan Pervan. Vjerujemo kako ćete svoj najdraži look sezone pronaći u još jednom tradicionalnom lookbooku hrvatskih dizajnera u produkciji portala www.moda.hr.

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

Friday Fashion Pop Up Store_1
Virtualni izlog Elysian

kolumne