12 modnih revija za 12. Riječke stepenice

Ocjena:

Autor: L.B.

Na lansirnoj rampi torpeda snimljen editorijal Riječkih stepenica

Lansirna rampa torpeda, što je jedini riječki spomenik kulture koji spada u prvu kategoriju svjetske industrijske baštine, privlači pažnju već desetljećima. Interesantna lokacija industrijske zone s pogledom na Rijeku poslužila je kao modna kulisa snimanja editorijala 12. Riječkih stepenica koje će se održati 24. kolovoza 2018. s početkom u 20:30 sati na stepenicama pored Grand hotela Bonavia.
Na slikovitim lokacijama oko samog Torpeda snimljeni su modeli dizajnerica Antonele Gregorović / Showroom Antonela, Ingrid Rojc, Eni Slosar / Kayra design, riječke obrtnice Senke Mitrović / Butik Rival te Vesne Pretković / Vesna Sposa. Upravo će ovi modeli biti predstavljeni na nadolazećim Riječkim stepenicama kao dio njihove cjelovite kolekcije.
Na modnom događaju posjetitelji će imati priliku vidjeti još i kolekcije Anje Stehlik, Jeordie’s, večernje haljine iz salona Vjenčanica Biba, kolekciju dizajnera Trgovačke tekstilne škole Rijeka, Ghetaldusa, La Tramp papirnate torbe s hrvatskim potpisom. Osim njih predstavit će se i kreatori Udruženja obrtnika iz Rijeke - krojački obrt Stopica, krojački salon Dajana, Cro design studio i krojački obrt Botun.
"Riječke stepenice imaju od samog početka za cilj promociju tekstilne industrije i hrvatskog dizajna stoga me raduje ostvarena suradnja s kreatorima Udruženja obrtnika iz Rijeke", rekla je Ivana Delač, direktorica projekta. Ulaz na manifestaciju je slobodan, a after party bit će održan u Teatro lounge baru.

Modeli: Iris Vujić i Jana Delač
Fotografkinja: Iva Znaor / portal ExtravagantMake up: Paola Peček
Kosa: stilisti Perman Experience


Ako vam se svidio članak, podijelite ga s prijateljima!

Komentari (0 komentara)

Vaš komentar

pošalji poruku 0 znakova

Vezani članci

lookbook ss 2018

kolumne

Virtualni izlog Elysian